Leren , doen en verder komen in het leven.

Workshops en bijeenkomsten

Oplossingen zijn er altijd, maar soms zie je ze even niet. Je wilt wel eens weten hoe een ander een vraagstuk zou aanpakken. Of je wilt iemand spreken die deskundig is op een bepaald gebied. Of die net wat langer in het vak zit dan jij.

Om al deze redenen organiseert Karakter Power bijeenkomsten en workshops. De bijeenkomsten worden op verschillende locaties gehouden en kunnen door iedereen bezocht worden. Op aanvraag van instanties en overheden kunnen we ook een in company-workshop of bijeenkomst organiseren.

Werkgroep Karakter Power

Als deskundigen delen we met elkaar kennis en ervaringen om de oplossing en het resultaat helder te houden en aan te scherpen. Daarvoor is er een werkgroep Karakter Power actief met daarin deskundigen van verschillende disciplines en ervaringsdeskundigen. De werkgroep zorgt ieder jaar voor 1 grote bijeenkomst met leerzame workshops.

Nieuwsbrief

Karakter Power geeft regelmatig een nieuwsbrief uit. Ben je geen lid, maar wil je wel graag uitnodigingen ontvangen voor bijeenkomsten die voor iedereen toegankelijk zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven